fbpx

‘Het meisje
dat de wereld
veranderde’

Dé inspirerende en
hartverwarmende pageturner
van Machiel Hoek

Ben jij klaar voor een blijvende positieve verandering in je leven? Wil jij je leven en de wereld met andere ogen bekijken?

Een ontspannen leven
vanuit vertrouwen

Als je vanuit vertrouwen en ontspanning je leven leidt, zal je ontdekken hoe magisch en mooi het is. Jouw gedachten over jezelf en de wereld bepalen jouw leven. Jij bent de creator van alles. De wereld is je spiegel. Jouw waarheid is jouw realiteit.

Ben jij er klaar voor de verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen?

Laat ons jou daarbij op weg helpen.

De It All Makes Sense podcast

Leven vanuit vertrouwen en ontspanning, het volgen van je hart en luisteren naar je intuïtie. Wie wil dat nou niet? Vanuit de visie dat alles klopt, de wereld een spiegel van jezelf is en heelheid de sleutel tot geluk inspireren we je graag met onze gesprekken. Jennet Meppelink en Machiel Hoek gaan samen in gesprek over de meest uiteenlopende onderwerpen, ieder vanuit eigen ervaring, wijsheid en kennis. Laat je inspireren door deze interessante gesprekken met een leuke dynamiek.

Wil je een ontspannen leven vanuit vertrouwen?

It all makes sense

Dat zeggen we niet voor niks. Als je op een diepere laag leert kijken naar het leven, dan zul je zien en ervaren dat alles klopt. Hoe jij de wereld ziet en ervaart is een samenspel van jouw zintuigen, gekleurd door jouw gedachten en ervaringen.

Als je wereld je niet bevalt, dan ben jij de enige die daar wat aan kan veranderen. Jouw buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld.

Je zult ervaren dat het leven geen strijd hoeft te zijn. Dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je. Ben je klaar voor je nieuwe leven? Neem de stap in het onbekende en vertrouw erop dat het goed komt, dat het goed ís.

Leven vanuit liefde, vertrouwen,
ontspanning & overvloed

Join the group!

We inspirerend je graag op weg naar jouw heelheid en innerlijk geluk.

Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf altijd alles op zijn plek valt.’

– MACHIEL HOEK –