fbpx

Wil je een ontspannen leven vanuit vertrouwen?

It all makes sense

Dat zeggen we niet voor niks. Als je op een diepere laag leert kijken naar het leven, dan zul je zien en ervaren dat alles klopt. Hoe jij de wereld ziet en ervaart is een samenspel van jouw zintuigen, gekleurd door jouw gedachten en ervaringen.

Als je wereld je niet bevalt, dan ben jij de enige die daar wat aan kan veranderen. Jouw buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld.

Onder andere bovenstaande inzichten komen terug in het boek ‘Het meisje dat de wereld veranderde’ van Machiel Hoek. Het boek inspireert en geeft inzichten op meerdere niveaus. Een greep van die inzichten kun je lezen in de notities van Lisa. Voor degene die het boek nog niet gelezen heeft zullen de notities onsamenhangend kunnen zijn, daarom nodigen we je uit om het boek alsnog te gaan lezen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Lees anders eerst de reviews van de lezers die je voor zijn gegaan.

Je zult inzien en uiteindelijk ervaren dat het leven geen strijd hoeft te zijn. Dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je. Ben je klaar voor je nieuwe leven? Neem de stap in het onbekende en vertrouw erop dat het goed komt, dat het goed ís.

Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf altijd alles op zijn plek valt.’

– MACHIEL HOEK –