fbpx

Wil jij ontdekken hoe je jouw leven positief kunt veranderen?

 

Een ontspannen leven
vanuit vertrouwen.

Wie zijn wij?

 

It all makes sense is een samenwerking van Machiel Hoek en Jennet Meppelink. Ze vullen elkaar aan en kijken beide vanuit hun eigen expertise naar de diepere lagen van het leven, om je een goede begeleiding te kunnen geven naar een ontspannen leven vanuit vertrouwen.

Leven vanuit liefde, vertrouwen,
ontspanning & overvloed

Join the group!

We inspirerend je graag op weg naar jouw heelheid en innerlijk geluk.

Ik ben Machiel

Holistisch business coach (ondernemer, C-level coach en financial expert) – schrijver

‘Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, achteraf valt alles op zijn plek.’ is mijn motto. Ik hou het graag simpel, het hoeft namelijk niet ingewikkeld te zijn. De wereld verbeteren, daar lever ik graag mijn bijdrage aan.

Het zijn de diepere lagen in het leven die me intrigeren. Wat drijft ons en waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Door de jaren heen heb ik mijn antwoorden gekregen op deze vragen en hiermee help ik mensen, ondernemers, op weg naar een leven vanuit vertrouwen en ontspanning.

Van oorspong kom ik uit de analytische financiële wereld, de mensen in mijn omgeving vonden het altijd prettig als ik ze nieuwe inzichten kon geven als ze op persoonlijk/zakelijke vraagstukken vastliepen. Als partner bij een real estate onderneming en bij mijn huidige bedrijf, heb ik mijn verbindende en coaching skills altijd kunnen inzetten bij conflicten of misverstanden om partijen nader tot elkaar te laten komen voor een goede samenwerking. Vanuit mijn visie dat de wereld een spiegel van jezelf is, komen we altijd tot heel verhelderende inzichten en oplossingen.

Vaak blijkt dat privé en zakelijk in elkaar overlopen, elkaar kunnen versterken, maar ook kunnen verzwakken als er sprake is van een disbalans in één van beide.

Van alle trainingen die ik heb gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en mediation heb ik mijn eigen aanpak ontwikkeld. Vanuit al deze kennis, wijsheid en levenservaring is ook mijn boek ‘Het meisje dat de wereld veranderde’ ontstaan.

Bij IT ALL MAKES SENSE kijken Jennet en ik beide vanuit een eigen expertise hoe we jouw leven samen met jou lichter en ontspannender kunnen maken.

/ Lees hier over jennet

Ik ben Jennet

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – schijver

Met mijn enthousiasme en gedrevenheid help ik jou op geheel eigen en holistische wijze op weg naar een ontspannen en gezond leven.

Kinderen zijn de toekomst en daarbij zijn hun ouders en opvoeders een belangrijke schakel. De wereld is je spiegel en dat geldt zeker voor je kinderen.

Na een burn-out 12 jaar geleden ging mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling als een speer. Daarvoor was ik met name veel met anderen bezig en vergat ik mezelf. Het was een hele openbaring om mezelf te leren kennen! Een moeizaam 5-jarig proces van zwanger worden en herhaalde miskramen gaven nog eens een immense verdieping, een leerschool die niet te evenaren is.

In deze periode heb ik mezelf gespecialiseerd in holistisch coaching waarbij ik als orthomoleculair therapeut kijk naar voeding en leeftsijl, de yogadocent in mij zorgt voor diepe ontspanning, leren voelen en bewustwording van je mindset, als kindertolk (i.o.) kan ik de behoeften van je innerlijk kind inzichtelijk maken. Als spiegelexpert maak ik  jou duidelijk waarom het vastloopt in je leven, je gezin, je relatie en wat je daaraan kunt doen.

Samen met jouw inzet geeft dit prachtige resultaten voor een gezond en gebalanceerd leven, vanuit ontspanning en vertrouwen.

Bij IT ALL MAKES SENSE kijken Machiel en ik beide vanuit een eigen expertise hoe we jouw leven samen met jou lichter en ontspannender kunnen maken.

/ Lees hier over Machiel

Wil je een ontspannen leven vanuit vertrouwen?

It all makes sense

Dat zeggen we niet voor niks. Als je op een dieper laag leert kijken naar het leven, dan zul je zien en ervaren dat alles klopt. Hoe jij de wereld ziet en ervaart is een samenspel van jouw zintuigen, gekleurd door jouw gedachten.

Als je wereld je niet bevalt, dan ben jij enige die daar wat aan kan veranderen. Jouw buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld.

Je zult ervaren dat het leven geen strijd hoeft te zijn. Dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je. Ben je klaar voor je nieuwe leven? Neem de stap in het onbekende en vertrouw erop dat het goed komt, dat het goed ís.

Leef het leven voorwaarts in vertrouwen, omdat achteraf altijd alles op zijn plek valt.’

– MACHIEL HOEK –