fbpx

Ontdek de kracht van dankbaarheid in onze gratis 7-daagse online training

 

Ben jij er
klaar voor?

 

Ben jij klaar voor een blijvende positieve verandering in je leven? Ondek het in de gratis minicursus de kracht van dankbaarheid.

De kracht van dankbaarheid

 

~ gratis minicursus ~

Wat leuk! Je hebt interesse in de 7-daagse minicursus ‘De kracht van dankbaarheid’ van It All Makes Sense. De kracht van dankbaarheid heeft een ongekend positieve uitwerking op je leven. Begeef je je momenteel in de wereld van manifesteren, dan is dankbaarheid beoefenen een essentieel onderdeel! Ook in complexe situaties kan deze manier van dankbaarheid beoefenen al veel verlichting bieden en inzicht geven.

‘De kracht van dankbaarheid’ gaat een stap verder dan dankbaar zijn voor de meest voor de hand liggende dingen. Je wordt in de komende 7 dagen uitgedaagd om anders naar dankbaarheid te kijken. Iedere keer gaan we een stapje verder. Enjoy the ride!

Liefs,
Machiel & Jennet

AANMELDEN GRATIS MINICURSUS ‘DE KRACHT VAN DANKBAARHEID’

Wil je leven vanuit liefde, innerlijk geluk, vertrouwen, ontspanning & overvloed?

VRIJ leven – een nieuw begin

Manifesteren vanuit heelheid, vanuit je hart, betekent per definitie een leven vanuit liefde, vertrouwen en ontspanning. Een diep geworteld gevoel van innerlijk geluk en dankbaarheid zal je leven rijkelijk kleuren. Er zal dan altijd overvloed naar je toekomen in een vorm die bij jou hoort en die je niet voor mogelijk had gehouden! Over geld maak jij je geen zorgen meer.

Leven vanuit liefde, vertrouwen,
ontspanning & overvloed

Join the group!

We inspirerend je graag op weg naar jouw heelheid en innerlijk geluk.

Veel dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat we vergeten zijn er dankbaar voor te zijn.

~ JENNET + MACHIEL ~