fbpx

‘Het meisje
dat de wereld
veranderde’

Dé inspirerende en
hartverwarmende pageturner
van Machiel Hoek

€ 20,95 + gratis verzending

De debuutroman van Machiel Hoek:
een inspirerende en hartverwarmende pageturner.

Hét boek dat levens verandert! Het meisje dat de wereld veranderde van Machiel Hoek is dé literaire verrassing van 2022! Ervaar hoe de zoektocht van Lisa met haar opa naar het geheim van het leven ook jóuw blik op de wereld voorgoed zal veranderen. Het meisje dat de wereld veranderde is een verhaal dat je meeneemt en je doet denken aan De wereld van Sofie, Alice in Wonderland en De Alchemist.

Al duizenden enthousiaste lezers gingen je voor. Om dit boek te kunnen schrijven moest Machiel Hoek zijn leven omgooien en daarvoor miljoenen aan zich voorbij laten gaan. Maar het leverde hem nog iets véél waardevollers op!

De ontstaansgeschiedenis van dit boek is een verhaal op zich. Al vanaf zijn jongste jaren was Machiel Hoek ervan overtuigd dat hij ‘in dit leven het geheim van het leven zou ontdekken’.

Aangespoord door een innerlijke stem gooide Machiel negen jaar geleden zijn hele leven om, om zich te wijden aan het verhaal over dat geheim, dat nu met de wereld gedeeld kan worden.

Lisa is niet zo gelukkig. Ze voelt zich alleen en het lijkt alsof de wereld tegen haar is. Als haar opa dit hoort, weet hij dat de tijd is gekomen om haar het geheim van het leven te laten ontdekken. Opa neemt Lisa mee op een ontdekkingsreis waarin ze regelmatig met haar angsten wordt geconfronteerd. Langzaam groeit bij Lisa het gevoel dat er iets niet klopt. Draagt opa zélf ook nog een geheim met zich mee? Op het moment dat ze daarachter komt, verandert alles.

Ook verkrijgbaar als Ebook en luisterboek.

Laat je het ons weten als je een vraag hebt?

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF